Systemutvecklare .NET och Angular

Borlänge, Dalarnas Län
Publiceringsdatum: 2020-11-15

Arbetsuppgifter

Som konsult kommer du ha varierande arbetsuppgifter som till största del styrs av kundens behov. Tekniker och språk som vi primärt jobbar med ute hos kund för närvarande är C#, Angular, JavaScript, .NET Core/.NET 5 och SQL Server.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen om minst 180 högskolepoäng inom systemvetenskap, informatik eller datavetenskap alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har ett par års arbetslivserfarenhet av utveckling i .NET Core, Angular och andra webbutvecklingstekniker samt är bekväm med att använda git. Du har även god förmåga att jobba agilt. Det är meriterande om du har kunskaper inom Azure.

Personliga egenskaper

Vi vill ha en kollega som är ambitiös, social och prestigelös! Det är också viktigt att du delar vår idé om att jobbet ska vara kul och att kollegorna är det som gör skillnaden.

Vi erbjuder

En arbetsplats som bygger på gemenskap till kollegorna och en strävan efter att vara Sveriges mest flexibla arbetsgivare, där företagsstruktur och chefer aldrig ska komma i vägen för att du ska kunna göra ett bra jobb och utvecklas.

Vi tror på att jobba i en hållbar takt och minimera onödiga stressmoment; därför arbetar vi exempelvis utan intern tidrapportering och med en fast lön. Utöver det har vi en bonusfördelning som du själv väljer om den ska betalas ut som lön, pension eller arbetsutrustning.

Låter det intressant? Skicka din ansökan senast 2021-01-15.